Wordt die stijgende energieprijs jou ook te heet onder je voeten?

Vraag een gratis en vrijblijvende bespaarscan aan:

Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit:

5 / 5
5/5

seneca Techniek:

Uw partner in verduurzaming

Wij zijn een InstallQ erkend bedrijf dat zich richt op het installeren van duurzame technologieën in woningen. Onze missie is om de toekomst van onze planeet te beschermen door bij te dragen aan een duurzamere en energiezuinige levensstijl. Wij willen bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het verlagen van de energierekening van onze klanten.

Onze reviews bewijzen ons succes:

5/5

“Afgelopen woensdag zijn bij ons 14 panelen geïnstalleerd door Sven en zijn team. Vooraf goed contact gehad en we vonden het een groot pluspunt dat hij vóór de installatie bij ons is komen bezichtigen. Ook de installatie verliep erg soepel en alles is netjes afgewerkt zonder gehaast en gestuntel, je kunt zien dat er vakmensen aan het werk zijn. Een aanrader!”

Peter en Ingrid

5/5

“Om snel nog opbrengst te hebben van de voorjaarszon heeft Seneca op korte termijn zonnepanelen op onze schuur en garage geplaatst. Kabels zijn netjes weggewerkt en onder de grond doorgetrokken naar de meterkast. Naast de hele pv installatie is de meterkast uitgebreid en is een HomeWizard kwh meter geplaatst. Binnenkort gaan we met het dak aan de slag. Seneca komt 100% wensen en gemaakte afspraken waar 👍🏻”

Theo van der Winden

5/5

“Goede service met een snelle plaatsing en hele fijne communicatie. Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende leveranciers. Seneca techniek kwam voor mij het beste eruit qua gevoel , service en contact. Een echte aanrader voor het plaatsen van zonnepanelen.”

Donna van Loon

Zoekt u een betrouwbare zonnepanelen installateur?

Dit zijn onze garanties:

Persoonlijk contact

Heb je ooit het gevoel gehad dat je bij een bedrijf slechts een nummertje bent? Bij Seneca Techniek is dat niet het geval. Bij Seneca Techniek ben je verzekerd van:

Goede resultaten

Bij Seneca krijg je goede resultaten voor een eerlijke prijs. Bij Seneca ben je verzekerd van:

Service

De beste service, ook na de installatie Is er iets kapot of moet er iets onderhouden worden. We staan altijd voor je klaar om het zo snel mogelijk op te lossen!

Wij hebben de beste:

Zonnepanelen

Omvormers

Terugverdientijd al vanaf 2,5 jaar

5/5

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de gehele installatie!

Het begon allemaal met een uitgebreid consult, waarbij Seneca Techniek tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en mijn situatie te begrijpen. Ze gaven me eerlijk advies over de beste oplossing voor mijn situatie en gaven me een duidelijke en transparante offerte.

De installatie zelf verliep soepel en efficiënt. Het team van Seneca Techniek was professioneel, vriendelijk en zorgvuldig. Ze werkten snel en netjes en zorgden ervoor dat alles goed was afgewerkt en opgeruimd voordat ze vertrokken.

Het resultaat is fantastisch. Mijn nieuwe zonnepanelen werken perfect en ik zie al een aanzienlijke vermindering van mijn energierekening. Ik ben blij dat ik voor Seneca Techniek heb gekozen en ik zou hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die overweegt om zonnepanelen te laten plaatsen.

Dank je wel, Seneca!”

Dion van Anrooij

5/5

“Onlangs 9 zonnepanelen laten plaatsen door Seneca Techniek. Van tevoren een aantal offertes van verschillende leveranciers opgevraagd en ook enkele gesprekken gevoerd, maar uiteindelijk dus gekozen voor Seneca Techniek. En wat ben ik daar blij mee! Seneca Techniek sprong er o.a. uit door de heldere communicatie, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en de levertijd was ook snel in tegenstelling tot andere leveranciers. Daarnaast werd er ook goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen.

De 9 panelen liggen er strak bij en alles is zeer netjes weggewerkt. Dit geldt ook voor de werkzaamheden in de meterkast.
Wat ook heel fijn was is dat er goed mee werd gedacht over de rest v/d electra in en om het huis. 
Het team werkt zeer professioneel en vakkundig en op de dag van de installatie heb ik een zeer duidelijke en uitgebreide uitleg ontvangen. Echt top!

Kortom, ik ben zeer tevreden over Seneca Techniek en ik zou ze iedereen aanbevelen!”

Kelly

Vraag een gratis en persoonlijke bespaarscan aan: